cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

books for summer

 • Publisert: 16.06.2016, 17:43
 • Kategori: tips
 • Jeg vet at mange der ute skal ut å reise, og at mange liker å ha meg seg bøker når de reiser. Derfor tenkte jeg å vise dere noen bøker dere kan lese på til ferien mens dere ligger ved bassengkanten og soler dere. 

  Personlig så liker jeg ikke "vanlige" bøker. Jeg liker bøker med variasjoner. Sånne bøker hvor det gjerne er litt bilder, tips og litt å lese på. Slik som Eirin Kristiansen sin bok. For min del er det slike bøker jeg leser på. Nettopp fordi andre bøker gjør at det blir litt kjedelig å lese, men med tips og bilder blir det veldig interessant og lese, og ikke minst spennende og gøy for min del.    

  Fotballfrues dagbok:

  Denne boken er en bok av selveste Caroline Berg Eriksen. Boken inneholder blant annet oppskrifter, treningstips, bilder og personlige tekster. Boken er en slags dagbok i løpet av et helt år, og boken blir delt i måneder. Boken er en typisk inspirasjonsbok hvor en kan få tips og litt inspirasjon i hverdagen.

  Miss Idependent:

  Boken jeg snakker om har jeg laget et eget innlegg om her på bloggen. Det er en bok fylt med inspirasjon. I boken deler Eirin sine personlige erfaringer, men fantastiske tips og råd om skjønnhet, mote, interiør, helse og livsstil, kosthold og livsstil. I tillegg til dette skriver hun mye om seg selv og ting som har hent i livet hennes. Hun har også andre tips som for eksempel hva du kan gjøre på en søndag eller hvordan takle bruddet. 

  Lauren Conrad Beauty:

  Dette er en bok som alle jenter vil elske! Boken handler om blant annet om hudpleie, livsstil, hår og sminke. I denne boken lærer du om disse temaene og man kan for eksempel lære om tips og triks innenfor disse temaene. I denne boken er det miks ulike temaer og tutorials.

   

      

  Strong looks better naked:

  Tro det eller ei, men denne boken er skrevet av Khloe Kardashian. Denne boken er fylt med personlige tekster hvor Khloe har skrevet om hvordan hun har slitt med kroppen hennes og hvordan hun taklet bruddet hennes og mye annet. Hun deler også tips og triks til leserne, men også ordtak og mange fine bilder. Denne boken er en inspirerende bok for mange jenter. 

   

  Love, Style, Life

  Inni denne boken finner du tips og råd for jenter. Boken inneholder også personlige tekster og egne erfaringer. Dette er en bok som passer moteglade jenter, for her står det veldig mye om mote. Det er også mange fine bilder i boken, noe som gjør at du får en skikkelig magasin følelse, og ikke en typisk bokfølelse. 

  Lauren Conrad Style: 

  Dette er en bok for moteglade jenter. I denne denne boken finner du utrolig mange motetips. Denne boken fokuserer på hud, sminke, hår, skjønnhet og mye mer. Det er en typisk sminke og motebok. Også her finner du utrolig mange tutorials. 

   

   

   

 • Publisert: 16.06.2016, 17:43
 • Kategori: tips
 • 11 kommentarer
 • Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits