cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

TRENINGSMOTIVASJON

 • Publisert: 03.04.2016, 14:29
 • Kategori: rabble
 • //annonse//

  Å få treningsmotivasjon kan være vanskelig. Motivasjonen kan være vanskelig å finne, og uten motivasjon er det vanskelig å komme i gang med treningen. 

  Siden det har vært påske og vi har kommet tilbake til hverdagen igjen, så er det viktig å finne motivasjonen sin, slik at man kommer seg opp av sofaen og kommer i gang. Påsken er en høytid hvor vi nordmenn generelt spiser mye. Vi spiser mye godteri, kaker og mye mye mer. Men det gjør ingenting, for i ferien skal man kose seg og da er det lov til å spise det man vil, men siden vi er kommet tilbake til hverdagen igjen, så er det viktig å komme i gang med de normale rutinene igjen.

  For å gi dere litt treningsmotivasjon tenkte jeg å gi dere gode grunner til å trene:


   

  Når man har lest grunnene til hvorfor det er bra å trene. Da kan det være man får bedre motivasjon.

   

  Sett deg mål:

  Andre ting man kan gjøre for å motivere seg selv kan være å rett og slett bestemme seg selv for å trene. Det kan også være lurt å sette seg egne mål. Mål er veldig viktig. Grunnen til at det er viktig er først og fremst fordi det gir motivasjon når vi oppnår målene vi har satt oss selv. Vi blir da sultne på å klare mer og lager dermed nye mål for trening. Og dermed fortsetter treningen og det blir hele tiden dannet nye mål, men husk at målene må være realistiske og det må være mål som man kan klare å oppnå. Det nytter ikke å lage et mål der man skal løpe 20km den første dagen når man for eksempel aldri har løpt 5 km før. Dette sier jo seg selv.

  Hvis man lager urealistiske mål kan man presse seg for hardt, bli sliten og rett og slett slite seg ut. Man kan da oppleve treningen som ubehaglig, og da kan man etterhvert miste motivasjonen sin og man kan ende opp med å slutte å trene. 

   

  ♥Finn din treningsform:

  For å motivere deg selv til å komme på trening kan man gjerne velge en treningsform man liker. Det er ikke sikkert alle liker å jogge, trene styrke eller andre ting. Du må rett og slett finne den treningsformen som passer deg og den du synes er best. Om du ikke liker å gjøre de vanlige treningsformene kan man variere det. Man kan for eksempel trene pilates som styrketrening, aerobic og dansing til utholdenhetstrening. Om du har en trampoline i hagen er dette forresten helt super trening for kondisjonen. Dette er bare noen få eksempler. For å finne din treningsmetode som passer deg best, så blir en bare nødt til å teste dette ut. 
   

  Følg med på fremgangen din: 

  Ingenting er mer motiverende enn å se din egen fremgang. For å følge med på din egen fremgang finnes det for eksempel ulike treningsklokker man kan kjøpe seg. Det finnes også utallige apper på markedet som viser framgangen din. På den måten kan man følge med på seg selv litt. Dessuten så er det mange som tar før og etter bilder av treningen sin for å følge med. 

  Apper jeg kan anbefale videre er runkeeper. Denne brukte jeg før når jeg var mye ute å løpte. Runkeeper er gratis og en veldig god app! Før man trener velger man hvilken aktivitet man skal gjennomføre for eks. sykling eller løping, så registrer den det ved hjelp av GPS. Man kan også høre på musikk mens appen er aktiv. På appen kan man legge til venner, slik at de kan se framgangen din og slik at man kan motivere hverandre. I tillegg gir appen ulike utfordringer som man kan gjennomføre. Det går også an å sette seg mål i appen og følge en plan. Da skreddersyr appen et treningprogram som du skal følge og til slutt oppnår man målet som for eksempel å løpe 5km. 

  Anbefaler alle treningsglade å laste denne ned! 

   

  Belønn deg selv: 

  For å få treningsmotivasjon er det viktig at man belønner seg selv. Det kan være å kjøpe nytt treningsutstyr eller å kjøpe nye freshe treningsklær. 

  Som jeg har fortalt dere før, så liker jeg å bruke Rabble når jeg bestiller nye varer på nettet fordi det gir meg ulike rabattkoder på nettet. Jeg har valgt 3 forskjellige nettsider med ulike treningsting som jeg tenkte å vise dere. Under bildene kommer jeg til å lenke til Rabble sin rabattkode til butikken i setninger. Så det er bare til å klikke på setningen under bildet.

   

  ♥Getinspired:

   

   


   

  En sparer mye på å bruke rabattkodene til Rabble når en handler hos Getinspired.

   

  ♥Nelly

      

   

   

  Hvis man går innpå Rabble før man handler hos Nelly kan en spare mye ved hjelp av rabattkodene

   

   

   

  ♥CDON  Om du tar turen innom Rabble før du bestiller fra CDON kan du spare mye

   

   

  Hvis du ønsker å få flere rabattkoder, så kan du gjøre det ved å gå innpå Rabble. Klikk på bildet under for å komme til Rabble sin nettside   

  //annonse//

   

 • Publisert: 03.04.2016, 14:29
 • Kategori: rabble
 • 7 kommentarer
 • dream home

 • Publisert: 04.10.2015, 21:02
 • Kategori: rabble
 • //reklame//

   

  Jeg har tidligere fortalt om Rabble her på bloggen, og som de fleste vet så er jo jeg med som bloggambassadør. Hvis du ikke har hørt om Rabble før, så kan jeg fortelle dere at det er en nettside hvor dere kan få rabatt til ulike nettsider.

  I dag så er det en kampanje som handler om interiør og drømmehjem, så da tenkte jeg at jeg skulle vise et par interiør butikker med mange fine ting og fortelle litt om mitt drømmehus og kanskje gi dere litt insprasjon. Jeg og lagt til noen bilder fra weheartit som kan gi litt ekstra insprasjon! 

  I mitt drømmehus vil jeg ha det ryddig og organisert. Organisert med makeuporganizere og mange fine bokser. Moderne har jeg gjerne lyst at det skal være også! Gjerne i lyse farger. Er utrolig glad i lyse farger, så lyst må det hvert fall være. Også håper jeg at det blir mange fine ting i huset som bilder, dekorasjoner. 

   

  RABATTKODER TIL SCANDINAVIAN DESIGNCENTER HER  Brilleboks HER

  Sminkeboks HER

  Duftlys HER

  Bilde HER

   

  I fremtiden er drømmen å bli en adoptivforelder fra en jente eller gutt fra Afrika. Da ønsker jeg at barnet skal få et fint rom som mulig! Så jeg har hente litt insprasjon fra babyshop.   RABATTKODER TIL BABYSHOP FINNER DU HER  Kommode HER

  Kleshenger HER

  Snøkule HER

  Klesstativ HER

  Seng HER

  Lampe HER

     RABATTKODER FRA LA REDOUTE HER  Lampe HER

  Lykt HER

  Vase HER

  Glasskuppel HER

   

  //reklame//

 • Publisert: 04.10.2015, 21:02
 • Kategori: rabble
 • 9 kommentarer
 • Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits