cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

rosa sløyfe

 • Publisert: 16.10.2016, 14:50
 • Kategori: rabble
 • //annonse//

   

  I dagens innlegg tenkte jeg å skrive om et veldig viktig tema, og et tema jeg gjerne ellers ikke skriver om her på bloggen min. Men i dag tenkte jeg at det var på tide å skrive om en så viktig sak som dette, for den saken jeg skal skrive om i dag handler om brystkreft. For det har seg nemlig slik at over 3000 kvinner  rammes av brystkreft årlig. 

  Brystkreft er den hyppigste kreftformen hos kvinner, og hele 1 av 12 norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet sitt, men takket være forskning på brystkreft overlever nesten 90% denne kreftformen, noe som er helt fantastisk! 

  Oktober måned er farget rosa, og jeg er veldig sikker på at de fleste har sett mange rosa sløyfer denne måneden, og kanskje til og med boder i sentrum hvor det selges ulike produkter. Formålet med den rosa sløyfe aksjonen er å vise støtte til dem som har eller gjennomgår brystkreft samt spre informasjon om brystkreft, slik at vi kan få forbedre kunnskapen om denne typen kreft. Sist, men ikke minst er formålet også å støtte brystkreftforeningen, noe jeg synes er veldig fint, for inntektene til brystkreftforeningen kan brukes til enda mer forskning, noe som betyr at enda flere vil overleve denne krefttypen i nærmere fremtid. 

  Ved hjelp av informasjon får vi mer kunnskaper, noe som gjør oss mer bevisste og observante på symptomer, slik at vi kan gripe tidligere inn dersom vi merker noen form for symptomer.Dersom du vil lese om hvordan du kan utføre en selvundersøkelse av dine bryst, så kan du gjøre det HER

   

  Ønsker du å kjøpe noen rosa produkter for å vise omtanke, så kan du gjøre det ved å klikke HER

  Hvis du vil lese mer om rosasløyfe, så kan du gjøre det ved å klikke HER

   

   

   

   

   

  Ettersom oktober er farget rosa, og en måned hvor vi skal vise at vi bryr oss, så tenkte jeg å dele noen produkter som er farget rosa. Mine favoritter er hentet fra Miinto. 

   

  Kjøp ditt rosa produkt, og vis at du bryr deg! 

  Dersom du ønsker rabatt til ditt rosaprodukt fra Miinto, så kan du få det via Rabble sine nettsider som du finner HER

   

   

      

 • Publisert: 16.10.2016, 14:50
 • Kategori: rabble
 • 18 kommentarer
 • SUMMER

 • Publisert: 19.06.2016, 12:39
 • Kategori: rabble
 • //annonse//

  Endelig er sommeren her. Sommeren er jeg sikker på at alle har ventet på, men nå er den endelig kommet. Akkurat nå er det kommet nye ting på ønskelisten min.I samarbeid med Rabble tenkte jeg å vise dere min ønskeliste fra hele 3 butikker. 

   

  Selv er jeg ganske glad i merkeklær og litt dyr sminke. For ofte er det faktisk slik at litt dyrere klær ofte har litt bedre kvalitet. I hvert fall etter min mening. Hos Miinto finner du utrolig mye fint, og her har de også merkeklær. Her har de blant annet Marlene Birger og mange sminkemerker som faller godt i smak hos meg. Her er min favoritter

  Hvis du har lyst å spare penger på ditt kjøp når du handler hos Miinto, så kan du gjøre dette ved å klikke her

   

   


   

  Som jente er jeg utrolig glad i mote. 

  Det som er på ønskelisten min fra Nelly er for øyeblikket er mer sommerlige klær og en del ting som er litt mer "sommerlig". Gjerne med blomster og slikt. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter.    

   

  Akkurat nå har jeg mange ting på ønskelisten min fra Nelly, og med Rabble kan man få rabattkoder, slik at man kan spare penger på hele kjøpet. 

   

      

  Været i Norge kan være veldig varierende, og ofte vet man ikke hvordan været kommer til å bli. Dette gjelder også sommeren. Noen ganger kan det være fint vær, mens andre ganger kan det være dårlig vær. Da er det veldig fristende med en sydentur. Inne på Apollo finner du mange fine hoteller til destinasjoner som kan love deg en fin sommer, uten å måtte bekymre deg for dårlig vær.

  På siden til Apollo har jeg funnet meg mine favoritt destinasjoner og hoteller som falt i smak hos meg

   


   

  Dersom du ønsker å spare penger når du bestiller din reise, så kan du gjøre det ved å klikke innpå HER

  Her kan du både bestille med og uten flyreise. Selv har vi booket sydentur hos Apollo til Gran Canaria i august. Det har vi gjort for at vi skal være sikker på at vi får en fin sommer med både sol, varme og masse bading. 

   

   

   

  Dersom du ønsker å ta turen innom Rabble for å flere rabattkoder, slik at du kan spare på ditt neste nettkjøp, så kan du gjøre det HER   

   

 • Publisert: 19.06.2016, 12:39
 • Kategori: rabble
 • 8 kommentarer
 • mine favoritt produkter

 • Publisert: 08.05.2016, 16:17
 • Kategori: rabble
 • //annonse//

   

  Rabble er en helt super nettside. På denne nettsiden kan man faktisk spare en del penger på nettkjøpene dine. Ved å titte innom Rabble før du handler, så kan man få ulike rabattkoder som gir deg muligheten til å spare et par ekstra kroner. For mange er det veldig viktig å spare et par ekstra kroner, spesielt studenter. Da er denne nettsiden et veldig enkelt, men veldig smart tips for å spare penger. Det tar deg bare noen få sekunder å klikke deg innpå nettsiden. Etter min mening er det verdt de få sekundene. 

  I samarbeid med Rabble tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra hele 3 nettbutikker. Nettbutikkene jeg har valgt denne gangen er Zalando, CDON og Eleven

   

   

     Mascara HER Concealer HER Vipper HER

  Dette er mine 3 favoritter hos Eleven som er øverst på ønskelisten min for øyeblikket. Klør i fingrene for å få tak i disse produktene! 
  Alt du trenger å gjøre for å spare et par kroner når du handler hos Eleven, er å klikke deg innpå Rabble. 

         

  Spareugle HER Lysslynge HER Brosjyreholder HER      

   

   

   

   

  Om du ønsker å spare penger når du handler hos Room21, så kan du gjøre det ved å besøke Rabble.no

   

   

  Hos CDON selger de hovedsakelig elektronikk, men de selger mye mer enn elektronikk. De selger blant annet bøker, hvitevarer og mye mye mer. Også her har jeg plukket ut mine favoritter.    

  Bok HER Hårføner HER Neglelakk tørker HER  Ønsker du å besøke Rabble sine nettsider for å spare penger på ditt neste kjøp hos CDON, så kan du gjøre det her

 • Publisert: 08.05.2016, 16:17
 • Kategori: rabble
 • 3 kommentarer
 • TRENINGSMOTIVASJON

 • Publisert: 03.04.2016, 14:29
 • Kategori: rabble
 • //annonse//

  Å få treningsmotivasjon kan være vanskelig. Motivasjonen kan være vanskelig å finne, og uten motivasjon er det vanskelig å komme i gang med treningen. 

  Siden det har vært påske og vi har kommet tilbake til hverdagen igjen, så er det viktig å finne motivasjonen sin, slik at man kommer seg opp av sofaen og kommer i gang. Påsken er en høytid hvor vi nordmenn generelt spiser mye. Vi spiser mye godteri, kaker og mye mye mer. Men det gjør ingenting, for i ferien skal man kose seg og da er det lov til å spise det man vil, men siden vi er kommet tilbake til hverdagen igjen, så er det viktig å komme i gang med de normale rutinene igjen.

  For å gi dere litt treningsmotivasjon tenkte jeg å gi dere gode grunner til å trene:


   

  Når man har lest grunnene til hvorfor det er bra å trene. Da kan det være man får bedre motivasjon.

   

  Sett deg mål:

  Andre ting man kan gjøre for å motivere seg selv kan være å rett og slett bestemme seg selv for å trene. Det kan også være lurt å sette seg egne mål. Mål er veldig viktig. Grunnen til at det er viktig er først og fremst fordi det gir motivasjon når vi oppnår målene vi har satt oss selv. Vi blir da sultne på å klare mer og lager dermed nye mål for trening. Og dermed fortsetter treningen og det blir hele tiden dannet nye mål, men husk at målene må være realistiske og det må være mål som man kan klare å oppnå. Det nytter ikke å lage et mål der man skal løpe 20km den første dagen når man for eksempel aldri har løpt 5 km før. Dette sier jo seg selv.

  Hvis man lager urealistiske mål kan man presse seg for hardt, bli sliten og rett og slett slite seg ut. Man kan da oppleve treningen som ubehaglig, og da kan man etterhvert miste motivasjonen sin og man kan ende opp med å slutte å trene. 

   

  ♥Finn din treningsform:

  For å motivere deg selv til å komme på trening kan man gjerne velge en treningsform man liker. Det er ikke sikkert alle liker å jogge, trene styrke eller andre ting. Du må rett og slett finne den treningsformen som passer deg og den du synes er best. Om du ikke liker å gjøre de vanlige treningsformene kan man variere det. Man kan for eksempel trene pilates som styrketrening, aerobic og dansing til utholdenhetstrening. Om du har en trampoline i hagen er dette forresten helt super trening for kondisjonen. Dette er bare noen få eksempler. For å finne din treningsmetode som passer deg best, så blir en bare nødt til å teste dette ut. 
   

  Følg med på fremgangen din: 

  Ingenting er mer motiverende enn å se din egen fremgang. For å følge med på din egen fremgang finnes det for eksempel ulike treningsklokker man kan kjøpe seg. Det finnes også utallige apper på markedet som viser framgangen din. På den måten kan man følge med på seg selv litt. Dessuten så er det mange som tar før og etter bilder av treningen sin for å følge med. 

  Apper jeg kan anbefale videre er runkeeper. Denne brukte jeg før når jeg var mye ute å løpte. Runkeeper er gratis og en veldig god app! Før man trener velger man hvilken aktivitet man skal gjennomføre for eks. sykling eller løping, så registrer den det ved hjelp av GPS. Man kan også høre på musikk mens appen er aktiv. På appen kan man legge til venner, slik at de kan se framgangen din og slik at man kan motivere hverandre. I tillegg gir appen ulike utfordringer som man kan gjennomføre. Det går også an å sette seg mål i appen og følge en plan. Da skreddersyr appen et treningprogram som du skal følge og til slutt oppnår man målet som for eksempel å løpe 5km. 

  Anbefaler alle treningsglade å laste denne ned! 

   

  Belønn deg selv: 

  For å få treningsmotivasjon er det viktig at man belønner seg selv. Det kan være å kjøpe nytt treningsutstyr eller å kjøpe nye freshe treningsklær. 

  Som jeg har fortalt dere før, så liker jeg å bruke Rabble når jeg bestiller nye varer på nettet fordi det gir meg ulike rabattkoder på nettet. Jeg har valgt 3 forskjellige nettsider med ulike treningsting som jeg tenkte å vise dere. Under bildene kommer jeg til å lenke til Rabble sin rabattkode til butikken i setninger. Så det er bare til å klikke på setningen under bildet.

   

  ♥Getinspired:

   

   


   

  En sparer mye på å bruke rabattkodene til Rabble når en handler hos Getinspired.

   

  ♥Nelly

      

   

   

  Hvis man går innpå Rabble før man handler hos Nelly kan en spare mye ved hjelp av rabattkodene

   

   

   

  ♥CDON  Om du tar turen innom Rabble før du bestiller fra CDON kan du spare mye

   

   

  Hvis du ønsker å få flere rabattkoder, så kan du gjøre det ved å gå innpå Rabble. Klikk på bildet under for å komme til Rabble sin nettside   

  //annonse//

   

 • Publisert: 03.04.2016, 14:29
 • Kategori: rabble
 • 7 kommentarer
 • Glossybox hos Rabble

 • Publisert: 31.01.2016, 13:51
 • Kategori: rabble
 • //annonse//

   

  Hei alle sammen! 

  I dag tenkte jeg å fortelle om et supert tilbud Rabble har akkurat nå, sammen med Glossybox.

   

   

  Til dere som ikke har hørt om Glossybox før, så er det altså en slags skjønnhetsbox man mottar hver eneste måned. Boksen inneholder 5 ulike skjønnhetsprodukter og leveres direkte hjem til deg. Skjønnhetsproduktene er en blanding av norske og internasjonale merker, og kan være alt i fra sminke, hudpleie, hårpleie eller lignende. Innholdet i boksen avhenger også etter hva du har krysset ut i profilen din, så Glossybox prøver å tilpasse produktene til deg best som mulig.

   Produktene en får kommer forresten i full størrelse, og koster ikke mer enn 179 kroner måneden. Du bestemmer selv hvor lenge du vil motta Glossybox. Inne på siden kan man velge mellom ulike abonnementer.  Det finnes for eksempel et 6 måneders abonnement og et 12 måneders.  

  Akkurat nå har Rabble en rabattkode på Glossybox som gir hele 20% avslag på Glossybox. Rabattkoden finner du ved å gå innpå siden til Rabble.Rabble sin rabattkode på Glossybox med 20% avslag finner du HER

   

  Hvis du ønsker å lese mer om Glossybox, så kan du gjøre det her

  Glossybox passer forresten utrolig bra som gave dersom du ikke finner noe. Jeg synes dette er en super fin gave og passer utrolig godt til jenter! Hvem blir vel ikke glad for påfyll av produkter hver måned!?

  Om du ønsker flere rabattkoder til flere butikker, så er det bare å gå innom Rabble, så finner dere linken ved å klikke på bildet. 

   

   

   

  //annonse//

   

 • Publisert: 31.01.2016, 13:51
 • Kategori: rabble
 • 0 kommentarer
 • dream home

 • Publisert: 04.10.2015, 21:02
 • Kategori: rabble
 • //reklame//

   

  Jeg har tidligere fortalt om Rabble her på bloggen, og som de fleste vet så er jo jeg med som bloggambassadør. Hvis du ikke har hørt om Rabble før, så kan jeg fortelle dere at det er en nettside hvor dere kan få rabatt til ulike nettsider.

  I dag så er det en kampanje som handler om interiør og drømmehjem, så da tenkte jeg at jeg skulle vise et par interiør butikker med mange fine ting og fortelle litt om mitt drømmehus og kanskje gi dere litt insprasjon. Jeg og lagt til noen bilder fra weheartit som kan gi litt ekstra insprasjon! 

  I mitt drømmehus vil jeg ha det ryddig og organisert. Organisert med makeuporganizere og mange fine bokser. Moderne har jeg gjerne lyst at det skal være også! Gjerne i lyse farger. Er utrolig glad i lyse farger, så lyst må det hvert fall være. Også håper jeg at det blir mange fine ting i huset som bilder, dekorasjoner. 

   

  RABATTKODER TIL SCANDINAVIAN DESIGNCENTER HER  Brilleboks HER

  Sminkeboks HER

  Duftlys HER

  Bilde HER

   

  I fremtiden er drømmen å bli en adoptivforelder fra en jente eller gutt fra Afrika. Da ønsker jeg at barnet skal få et fint rom som mulig! Så jeg har hente litt insprasjon fra babyshop.   RABATTKODER TIL BABYSHOP FINNER DU HER  Kommode HER

  Kleshenger HER

  Snøkule HER

  Klesstativ HER

  Seng HER

  Lampe HER

     RABATTKODER FRA LA REDOUTE HER  Lampe HER

  Lykt HER

  Vase HER

  Glasskuppel HER

   

  //reklame//

 • Publisert: 04.10.2015, 21:02
 • Kategori: rabble
 • 9 kommentarer
 • Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits