cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

15 funfacts om meg

 • Publisert: 25.10.2016, 20:16
 • Kategori: om meg
 • I det siste har jeg fått en del nye lesere her på bloggen, noe jeg synes er veldig kjekt, men siden mine nyere lesere ikke kjenner meg så veldig godt, så tenkte jeg å lage et innlegg hvor dere kan bli litt kjent med meg. 

      

  1. Alkohol: Jeg tar avstand fra alkohol, og drikker derfor ingenting av det som inneholder alkohol. Holder meg for det meste til brus, juice og vann. Har noen fordeler her da. Slipper å bruke penger på alkohol, og jeg slipper å spy og ha hangover. 

   

  2. Ubesluttsom: Å bestemme seg er sykt vanskelig, eller det synes i hvert fall jeg. Når jeg er i butikken og skal kjøpe noe, så må jeg alltid tenke over saken, og jeg går sikkert frem og tilbake i butikken hundrede ganger. 

   

  3. Ostepop med gaffel: Ostepop er en av mine favoritter, men jeg synes det lukter litt. I tillegg er det egentlig litt grisete på fingrene. Derfor spiser jeg ostepop med gaffel, selv om det høres litt dumt ut, hehe. 

   

  4. Barnefilmer og disney: På Netflixen er favoritten barnefilmer og Disney, og jeg blir egentlig aldri lei. Selv om det høres helt dumt ut, så elsker jeg å se den lille havfruen, Barbie og mer. Synes det er så koselig, og det er liksom avslappende å se på. Aner egentlig ikke hvorfor, men det bare er sånn. Mistenker at det kanskje kan bli mye i vanlige filmer. 

   

  5. Vinter og høstsyk: Jeg blir så og si alltid syk på høsten og vinteren, noe som skyldes astmaen min. Når det er høst og vinter pleier jeg ofte å få halsbetennelse, bihulebetennelse, influensa og you name it. Det er litt dumt egentlig, men det er noe jeg for såvidt har blitt vandt med. Livet er ikke alltid rettferdig, og sånn er det bare. 

   

  6. Sure mennesker: Noe av det verste jeg vet er sure mennesker. Jeg blir så sint når jeg ser sure mennesker. Det irriterer meg så utrolig mye. Kan du ikke smile liksom!?    

  7. Direkte: Jeg kan oppfattes som en veldig direkte person. Jeg sier ting som det er. Når vennene mine for eksempel spør meg om noe, så pleier jeg å svare ærlig. 

   

  8. Klassisk musikk: En av tingene folk kanskje ikke visste om meg er at jeg har en liten interesse for klassisk musikk. Jeg hører en del på klassisk musikk i og med at jeg spiller en del klassisk musikk selv. Interessen for klassisk musikk startet egentlig da jeg var liten, for da jeg var 6 år gammel startet jeg med å spille tverrfløyte. Tverrfløyte er et nydelig instrument, og da spesielt innenfor det klassiske. Jeg tok privat timer fram til jeg var 16, og jeg spiller faktisk fremdeles den dag i dag, men ikke like mye som før. 

   

  9. Aldri strøket på en prøve: Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri i mitt liv har strøket på en prøve eller fått karakteren 1. Thank god for that! 

   

  10. Blond hår: Selv om håret mitt er ganske så mørkt, så har jeg altså blonde hårstrå inni mellom i håret mitt. Det merker man veldig godt når jeg blant annet er i solen. Jeg synes det kan være irriterende noen ganger, men jeg gidder aldri å bry meg om det skikkelig. 

   

  11. Hypermobil: Leddene mine er hypermobile, noe som vil si at de lett er bøyelig. Derfor kan jeg gjøre veldig merkelige ting med for eksempel armene mine. Jeg har også 0 problem med å komme med ned i spagaten eller lignende, men det har også med at jeg både har turnet, danset og gått på cheerleading også. Her har jeg også blitt tøyd, og uansett hvor lenge jeg lar vær å tøye, så er jeg nesten alltid like myk. 

     12. Treningsfri: Det mange ikke vet er at jeg har en hjertesykdom. Hjertesykdommen min blir betydelig verre under aktivitet. Derfor trener jeg ikke, og har ikke gjort det på sånn cirka 4 år. 

   

  13. Usikker: I dagens samfunn er det mye press blant ungdommer, og jeg føler meg ofte usikker. Usikker på om jeg er bra nok, usikker på om jeg kan gå med enkelte klær, men jeg tenker det slik med alle av og til. 

   

  14. Superklein: Det verste jeg vet er når folk ser meg når jeg tar bloggbilder. Jeg blir såååå klein herregud. 

   

  15. Weheartit avhengig: Jeg er helt avhengig av weheartit. Det er her jeg henter min inspirasjon til så og si alt, og uten weheartit føler jeg meg egentlig tom for inspirasjon. 

   

   

 • Publisert: 25.10.2016, 20:16
 • Kategori: om meg
 • 8 kommentarer
 • 10 ting du kanskje ikke visste om meg

 • Publisert: 09.09.2016, 14:19
 • Kategori: om meg
 • I dag tenkte jeg å skrive et litt annerledes innlegg enn hva jeg pleier. Jeg er ikke så personlig her på bloggen, og jeg skriver egentlig relativt lite om meg selv, så jeg tenkte at det kunne være litt kjekt med slike innlegg, slik at dere blir bedre kjent med meg. For hvem vet, kanskje har vi noe til felles!?

   

  1. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, og jeg har virkelig ingenting i mot å være alene. Jeg føler egentlig at jeg får tid for meg selv, uten noen form for forstyrringer eller avbrytelser. Det er på en måte min tid der jeg kan fokusere på meg selv, og ingen andre. Alene tid er viktig, så derfor ser jeg på det som gull verdt, for det kan nemlig bli hektisk på dager der gjerne hele familien er samlet. 

   

  2. Sushi er noe av det beste jeg vet. Jeg bare elsker sushi! Det er sikkert mange som kommer til å si "æsj", men det får våge seg.    

  3. En av mine største frykter er å miste noen jeg virkelig er glad. Som for eksempel en av vennene mine eller noen i familien. Det høres kanskje dramatisk ut, men jeg er så glad i menneskene som er rundt meg, og jeg vil virkelig ikke at det skal skje noe med dem! 

   

  4. Jeg har utrolig høye krav til meg selv. Innerst inne vet jeg at jeg er min største kritiker. Jeg har alltid høye og store krav til meg selv, og jeg sammenligner meg altfor ofte med andre. Derfor blir jeg ofte skuffet over meg selv om jeg får tilbake en dårlig prøve eller lignende. 

   

  5. Blikkontakt er noe av det skumleste jeg vet om, spesielt om det er med folk jeg ikke kjenner. Med folk jeg kjenner godt er det ikke et problem, men er det nye mennesker jeg ikke kjenner så godt, så begynner jeg automatisk å stirre til siden eller taket eller andre plasser. Det er et eller annet med blikkontakt som jeg synes er utrolig skummelt. Jeg kan virkelig ikke forklare det, men slik er det bare. 

   

  6. Jeg er egentlig ganske følsom, men liker ikke å vise det til andre. Begynner ofte å grine om jeg er sint, glad eller å hører en fin sang. 

   

  7. Når jeg blir voksen og er ferdig med utdanningen min har jeg lyst til å gjøre noe stort. Er usikker på hva, men jeg har egentlig bare lyst å hjelpe mennesker. Mennesker i fattige land kanskje, bare gjøre noe godt for dem. Ingenting er mer givende enn å hjelpe mennesker som trenger det. 

   

  8. Noen ganger forteller jeg ting om og om igjen, selv om jeg har sagt det 10000 ganger. 

   

  9. Jeg er nesten aldri på kino. Egentlig, så liker jeg ikke å dra på kino så godt. Det er noe med at det ofte er så mange andre mennesker, ikke det at jeg har noe i mot andre, men det er bare så folksomt. Foretrekker heller å være hjemme og se Netflix, uten forstyrrelser eller andre som glaner på meg. 

   

  10. Jeg har aldri hatt hull i tennene mine. Ikke en eneste gang! Er litt nysgjerrig på hvordan det føles, ettersom jeg aldri har hatt det før!   

 • Publisert: 09.09.2016, 14:19
 • Kategori: om meg
 • 4 kommentarer
 • Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits