cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

ansiktsmaske

 • Publisert: 08.08.2015, 20:40
 • Kategori: samarbeid/sponset/reklame
 • //sponset innlegg//

   

  I samarbeid med MayBrauty har jeg testet ut en type ansiktsmaske som heter Incredible Face Mask. Disse maskene de kommer i noen slags poser, og kan brukes engang. Det følger også med en børste, så det blir lettere å påføre. Denne ansiktsmasken tar bort oljen i fet hud, fjerner hudormer, hindrer akne og fjerner dødhud! 

  Påføringen av ansiktsmasken var veldig enkelt, og jeg brukte både hendene og børsten. Synes det var litt grisete å få ansiktsmaske på med selve børsten som fulgte med. Det var fordi det rant litt, men det gikk helt fint om man passet på. Å påføre med hendene synes jeg var bedre fordi at man har liksom mer kontroll på hendene. Jeg påførte tynne lag med ansiktsmasken og passet på å ikke få det på øyenbrynene, ettersom det står at ansiktsmasken kan fjerne ansikts hår.    Ansiktsmasken hadde jeg på i cirka 40 minutter. Jeg ryddet faktisk mens jeg hadde den på, så man kan få gjort unna ting når man har den på, helt uten problemer . Etter hvert som tiden gikk, så merket jeg at ansiktsmasken ble strammere og strammere jo lengre tid det gikk. Synes ikke det var vondt å ha på ansiktsmasken, men å dra den av derimot, det synes jeg gjorde ganske vondt. Ble litt rød i huden etter å tatt den av, men etter cirka 3 minutter, så ga det seg!

  Da jeg tok av ansiktsmasken så jeg en veldig stor forskjell! WOW, sier jeg bare! Når ansiktsmasken var fjernet så jeg at urenhetene som jeg pleier å ha rundt nesen og haken var vekke, og jeg merket at huden min var blitt mye reinere. Den var også blitt mye mykere og huden glødet på en måte. 

  Denne ansiktsmasken kan forresten kjøpes HER! På denne butikken er det også gratis frakt over hele verden! Dere kan også bruke en rabattkode som gir dere 30% avslag. Rabattkoden som dere kan bruke er: cheerchrissyfacemask30

   

  Om dere skulle være interesserte å se på andre produkter fra samme butikk, så er det bare til å besøke MAYBEAUTY.NO

   

  //sponset innlegg, 110% ærlige meninger//

   

 • Publisert: 08.08.2015, 20:40
 • Kategori: samarbeid/sponset/reklame
 • 4 kommentarer
 • Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits