cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

KANDYWRAPPERS BIKINI

 • Publisert: 12.08.2014, 13:50
 • Kategori: samarbeid/sponset/reklame
 • //sponset innlegg//

  I bagasjen til Gran Canaria var denne super fine bikinien med meg. Denne her er fra KANDYWRAPPERS  som rett og slett er en bikini butikk som holder til i USA. Bare elsker bikiniene deres, de har så utrolig mye fint der. Virkelig verdt å ta turen innom om du leter etter en bikini. Kan faktisk si at dette er et ganske populært merke i USA, og jeg merker faktisk at bikinien skiller seg litt mer ut i forhold til andre. Bikinien jeg fikk er ganske så spesiell og ganske så fresh, men på en veldig fin måte. Hadde den på meg ganske mye når jeg badet når jeg var på ferie.

  Bikinien jeg fikk  sitter som et skudd på, og er faktisk overraskende behagelig å ha på. Stoffet er ganske behagelig, og kjennes litt annerledes ut enn andre bikinier, men på en veldig positiv måte. Jeg har bikinien min i størrelse SMALL, og den sitter veldig godt på meg, og synes egentlig størrelsene er ganske så normale. Likte forresten detaljene på bikinitrusen. 

  Når det kommer til Kandywrappers så er jeg veldig fornøyd med servicen deres og leveringen, og for å ikke glemme produktene deres. Prisene i butikken er kanskje litt dyrere enn vanlig, men kvaliteten og utseendet på produktet teller jo mer, så vil heller betale litt mer for et produkt som varer lengre, enn å betale lite for et produkt som bare varer i noen uker eller måneder. 

  Jeg har ihvertfall lyst på flere bikinier derfra, men må si jeg er utrolig fornøyd med den jeg fikk. 

  Link til bikinien finner du HER

  Og link til nettsiden finner du HER

   

  Forresten så passer bikinientoppen veldig godt til en helt vanlig shorts på varme dager! Har gått mye sånn på de varme dagene!


   

   

      

   

   

   

  //sponset innlegg//

 • Publisert: 12.08.2014, 13:50
 • Kategori: samarbeid/sponset/reklame
 • 5 kommentarer
 • Raybans from Brandsinfashion

 • Publisert: 12.08.2014, 12:15
 • Kategori: samarbeid/sponset/reklame
 • //sponset innlegg//

  Før jeg reiste til Gran Canaria fikk jeg en superfin pakke fra Brandsinfashion. Pakken inneholdt disse nydelige Raybansene i fargen svart og rosa. De er utrolig fine, og også veldig behagelig å ha på. Jeg har brukt de ekstremt mye helt siden jeg fikk de. Kvaliteten på produktet er også ganske god. Liker veldig godt at det med fulgte et brilleetui. Det er ganske så praktisk og blir mye brukt hos meg. Er jo ofte slik at man bruker de mest for å beskytte brillene slik at de ikke skal bli ødelagt! 

  Jeg har fortalt litt om Brandsinfashion før, og jeg må si at jeg er veldig positivt overrasket og ganske så fornøyd. Dette er første gang jeg har bestilt noe derfra, og min erfaring er ganske så positiv. Servicen deres er også utrolig bra, og jeg har snakket med noen som jobber i nettbutikken på mail,  og de er kjempe hyggelige! Og ikke minst har de en super nettbutikk med mye fint!

   Eneste negative jeg har å komme med er leveringsfirmaet de bruker som er DHL. Har hatt så mange negative erfaringer med dem fra før av, så da var jo ikke noe overraskende at det skulle bli noe mer tull med de. Da jeg skulle få pakken min fra DHL måtte jeg ringe til DHL i flere dager, og hver gang jeg ringte lovet  de meg pakken så utrolig mange ganger, og det tok ganske så lang tid før jeg fikk den, men jeg fikk den til slutt! Dette har forresten skjedd flere ganger med meg når jeg har bestilt fra andre nettsider som har brukt DHL. Men selvfølgelig dette er ikke Brandsinfashion sin feil. 

   

  Uansett så håper jeg dere alle tar turen innom nettbutikken, den finner dere ihvertfall HER


  //sponset innlegg, 100% ærlige meninger//

 • Publisert: 12.08.2014, 12:15
 • Kategori: samarbeid/sponset/reklame
 • 1 kommentarer
 • Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits