cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

15 funfacts om meg

 • Publisert: 25.10.2016, 20:16
 • Kategori: om meg
 • I det siste har jeg fått en del nye lesere her på bloggen, noe jeg synes er veldig kjekt, men siden mine nyere lesere ikke kjenner meg så veldig godt, så tenkte jeg å lage et innlegg hvor dere kan bli litt kjent med meg. 

      

  1. Alkohol: Jeg tar avstand fra alkohol, og drikker derfor ingenting av det som inneholder alkohol. Holder meg for det meste til brus, juice og vann. Har noen fordeler her da. Slipper å bruke penger på alkohol, og jeg slipper å spy og ha hangover. 

   

  2. Ubesluttsom: Å bestemme seg er sykt vanskelig, eller det synes i hvert fall jeg. Når jeg er i butikken og skal kjøpe noe, så må jeg alltid tenke over saken, og jeg går sikkert frem og tilbake i butikken hundrede ganger. 

   

  3. Ostepop med gaffel: Ostepop er en av mine favoritter, men jeg synes det lukter litt. I tillegg er det egentlig litt grisete på fingrene. Derfor spiser jeg ostepop med gaffel, selv om det høres litt dumt ut, hehe. 

   

  4. Barnefilmer og disney: På Netflixen er favoritten barnefilmer og Disney, og jeg blir egentlig aldri lei. Selv om det høres helt dumt ut, så elsker jeg å se den lille havfruen, Barbie og mer. Synes det er så koselig, og det er liksom avslappende å se på. Aner egentlig ikke hvorfor, men det bare er sånn. Mistenker at det kanskje kan bli mye i vanlige filmer. 

   

  5. Vinter og høstsyk: Jeg blir så og si alltid syk på høsten og vinteren, noe som skyldes astmaen min. Når det er høst og vinter pleier jeg ofte å få halsbetennelse, bihulebetennelse, influensa og you name it. Det er litt dumt egentlig, men det er noe jeg for såvidt har blitt vandt med. Livet er ikke alltid rettferdig, og sånn er det bare. 

   

  6. Sure mennesker: Noe av det verste jeg vet er sure mennesker. Jeg blir så sint når jeg ser sure mennesker. Det irriterer meg så utrolig mye. Kan du ikke smile liksom!?    

  7. Direkte: Jeg kan oppfattes som en veldig direkte person. Jeg sier ting som det er. Når vennene mine for eksempel spør meg om noe, så pleier jeg å svare ærlig. 

   

  8. Klassisk musikk: En av tingene folk kanskje ikke visste om meg er at jeg har en liten interesse for klassisk musikk. Jeg hører en del på klassisk musikk i og med at jeg spiller en del klassisk musikk selv. Interessen for klassisk musikk startet egentlig da jeg var liten, for da jeg var 6 år gammel startet jeg med å spille tverrfløyte. Tverrfløyte er et nydelig instrument, og da spesielt innenfor det klassiske. Jeg tok privat timer fram til jeg var 16, og jeg spiller faktisk fremdeles den dag i dag, men ikke like mye som før. 

   

  9. Aldri strøket på en prøve: Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri i mitt liv har strøket på en prøve eller fått karakteren 1. Thank god for that! 

   

  10. Blond hår: Selv om håret mitt er ganske så mørkt, så har jeg altså blonde hårstrå inni mellom i håret mitt. Det merker man veldig godt når jeg blant annet er i solen. Jeg synes det kan være irriterende noen ganger, men jeg gidder aldri å bry meg om det skikkelig. 

   

  11. Hypermobil: Leddene mine er hypermobile, noe som vil si at de lett er bøyelig. Derfor kan jeg gjøre veldig merkelige ting med for eksempel armene mine. Jeg har også 0 problem med å komme med ned i spagaten eller lignende, men det har også med at jeg både har turnet, danset og gått på cheerleading også. Her har jeg også blitt tøyd, og uansett hvor lenge jeg lar vær å tøye, så er jeg nesten alltid like myk. 

     12. Treningsfri: Det mange ikke vet er at jeg har en hjertesykdom. Hjertesykdommen min blir betydelig verre under aktivitet. Derfor trener jeg ikke, og har ikke gjort det på sånn cirka 4 år. 

   

  13. Usikker: I dagens samfunn er det mye press blant ungdommer, og jeg føler meg ofte usikker. Usikker på om jeg er bra nok, usikker på om jeg kan gå med enkelte klær, men jeg tenker det slik med alle av og til. 

   

  14. Superklein: Det verste jeg vet er når folk ser meg når jeg tar bloggbilder. Jeg blir såååå klein herregud. 

   

  15. Weheartit avhengig: Jeg er helt avhengig av weheartit. Det er her jeg henter min inspirasjon til så og si alt, og uten weheartit føler jeg meg egentlig tom for inspirasjon. 

   

   

 • Publisert: 25.10.2016, 20:16
 • Kategori: om meg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Victoria Larsen

  25.10.2016 kl.20:20

  Artig lesing! :)

  cheerchrissy.blogg.no

  25.10.2016 kl.20:23

  Victoria Larsen: Så gøy at du likte innlegget :D

  Håndballgutt

  25.10.2016 kl.20:27

  Hei. Kan du legge ut et bilde av deg med treningsklær, fletter og en håndball i hendene i dag? Da er du sååååå snill😀😀😀 kan du ta på deg treningsklær og ordne flettene nå? Har du en håndball?

  Alexandra Emilie

  25.10.2016 kl.20:38

  Elsker slike innlegg, føler jeg blir bedre kjent med deg :)

  sara

  25.10.2016 kl.21:23

  Hyggelig å bli litt bedre kjent med deg! Vi har noe til felles :)

  Anja

  25.10.2016 kl.23:17

  Så kjekt å lese! Gøy med slike innlegg :)

  Lise Burøy Brevik

  26.10.2016 kl.21:39

  Slike innlegg er interessant!:) stå på!

  RebeccaHasselgard

  29.10.2016 kl.18:14

  veldig fint innlegg å lese :)

  Skriv en ny kommentar

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits