cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

10 ting jeg vil gjøre i oktober

 • Publisert: 04.10.2016, 20:25
 • Kategori: hverdag
 • Nå er det blitt en ny måned, og ny planer og nye mål står på listen, så jeg tenkte egentlig å fortelle litt om akkurat hva jeg har lyst å gjøre denne måneden.

   

  1. Drikke masse kakao 

  På høsten elsker jeg å drikke kakao, spesielt når det er kaldt ute. Derfor har jeg veldig lyst å drikke kakao denne måneden, og kanskje til og med ha litt krem og marshmallows oppi.    

   

  2. lese bøker

  Å lese bøker er noe jeg ikke liker for å være helt ærlig. Jeg klarer omtrent aldri å fullføre en bok fordi det rett og slett blir for kjedelig for meg å lese, med mindre det er en spennende bok med mye bilder i som Eirin Kristiansen sin bok. Men nå har det seg slik at vi skal ha en fordypningsoppgave i norsk eller et såkalt særemne. Derfor blir jeg nødt til å lese 3 bøker. Vi skal egentlig ikke starte på særemne før etter jul, men i og med at jeg ikke er glad i å lese, så fant jeg ut at jeg like gjerne kunne starte med å lese bøkene, slik at jeg slipper å stresse i siste liten.    

  3. Ha mindre samvittighet over ting jeg ikke klarer 

  En av mine største kritikere er meg selv, noe som ikke alltid føles så godt. Enkelte ganger kan det være greit fordi det får meg til å jobbe mot målene mine, men noen ganger er det av og til litt slitsomt, for hvis jeg ikke for den høyeste karakteren eller den karakteren jeg vil på enn prøve, så blir jeg både skuffet og sint på meg selv. Det går liksom skikkelig innpå meg, og det er noe som jeg gjerne kan tenke på i flere dager etter at jeg har fått prøven tilbake. Ikke bare er det irriterende, men det er også veldig forstyrrende for meg enkelte ganger. 

      

  4. Sette mer pris på små ting i hverdagen

  Enkelte ganger føler jeg at jeg tar livet for gitt, men når jeg tenker over det, så er det så mange ting jeg rett og slett ikke setter pris på nok her i livet, og jeg er altfor flink til å være negativ.    

  5. Tilbringe masse tid med venner

  Venner for meg betyr så utrolig mye, for de er med deg gjennom godt og vondt. Jeg merker at jeg med engang blir i et bedre humør når jeg er med vennene mine, så denne måneden har jeg virkelig lyst å få tid til å være med dem.    

  6. Kjøpe meg Macbook 

  Akkurat nå er jeg dritt lei Windows. For det første klikker systemet på null komma niks, og jeg har egentlig fått nok. Macbook Pro skal visst komme ut i løpet av denne måneden, så hvis den faller i smak, så blir det nok kjøp av Macbook, så krysser fingrene for at den faller i smak. Hvis ikke den gjør det, så blir det gjerne kjøp av en av de andre modellene.    

  7. Planlegge innkjøp av julegaver

  Selv om det kanskje høres litt sykt, så har jeg tenkt å såvidt planlegge julegaver. Det er jo tross alt ikke så veldig lenge til. Jeg er jo et skikkelig planlegge menneske, så jeg må ha dette på stell føler jeg. Ellers blir det sånn stress i siste liten, noe jeg VIRKELIG hater.    

  8. Begynne på en ny serie

  Jeg elsker å se serier, og jeg elsker Netflix generelt. I det siste har jeg egentlig ikke sett på serie, og i og med at jeg snart har høstferie er det vel på tide med å begynne på en ny serie som jeg kan følge med på. 

  Si i fra hvis noen har noen serietips til meg!    

  9. Ta masse fine bilder til dere

  Hver gang jeg tar fine bilder ute, så ser jeg at lesertallet bare stiger, og jeg får alltid så fine kommentarer fra dere når bildene er tatt ute, så denne her måneden har jeg virkelig lyst til å ta masse fine bilder til dere utenfra, ettersom det er godt likt! Håper at været og vinden vil samarbeide med meg her, for det er faktisk litt problematisk å ta bilder ute når det ikke er fint vær.    

  10. Bruke strikkegensere

  Siden det har blitt så kaldt ute, så har jeg lyst å ta fram alle strikke genserne mine, for de er virkelig super behagelige å gå med på høsten. Håper på å få brukt strikkegenserne mye fremover

      

   

 • Publisert: 04.10.2016, 20:25
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Hannehm

  04.10.2016 kl.21:07

  åå, herlig innlegg :D

  cheerchrissy.blogg.no

  04.10.2016 kl.21:09

  Hannehm: Tusen takk for det! Det betyr mye!

  Skriv en ny kommentar

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits