cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

min morgenrutine

 • Publisert: 18.09.2016, 11:41
 • Kategori: hverdag
 • //annonse//

      

  Det første jeg gjør når jeg våkner er å vaske ansiktet mitt. Dette er et must hver morgen. Føler meg ekkel, hvis ikke jeg gjør det. Man blir liksom så rein når man vasker ansiktet grundig.

   Til å vaske ansiktet mitt bruker jeg en ansiktsvask fra Comsica. Den fjerner smuss og rester av sminke, men før jeg gjør det, så går jeg over med en sminkefjerner fra Garnier eller med en sminkeserviett, bare for å fjerne eventuelle makeup rester. Når det er gjort, så vasker jeg ansiktet med ansiktsvasken.Man føler seg skikkelig herlig etter en vask med denne! Dessuten klargjør den huden for sminken. 

  Etter en ansiktsvask liker jeg å smøre på en god øyekrem og en fuktighetskrem til ansiktet. Kremene jeg liker å smøre på er fra The Body Shop og fra Garnier. Disse gjør jobben! 

  Pleier å gå gjennom ansiktet med en toner før fuktighetskrem, men kun når jeg gidder, hehe. 

   

  Dersom du ønsker å handle hudpleie produkter, så anbefaler jeg at du handler hos lookfantastic. Her har de mye fint til huden din! Husk å klikke innom Rabble for rabattkode når du bestiller da!    

   

  Om jeg virkelig er trøtt en morgen, så liker jeg veldig godt å ta meg en forfriskende dusj. Det er super herlig om morgenen, og spesielt når man er trøtt. Her er mine produktene jeg liker å bruke når jeg dusjer. 

      

  På skrivepulten min har jeg alltid sminkevesken min. Egentlig så bruker jeg Lulus toalettmappen, men i det siste har jeg skiftet den ut. Inni sminkemappen min finner du produkter som jeg bruker til hverdags. Det at produktene mine ligger i sminkemappen min gjør produktene raskt tilgjengelig. Derfor går sminken mye raskere, og jeg trenger ikke å leite fram produktene jeg trenger til å gjøre sminken min ferdig! 

      

  På Douglas har de mange fine produkter som du kan ha i sminkevesken din. Dersom du vil spare penger på kjøpet ditt, så kan du gjøre det ved å klikke innpå Rabble for rabattkode.    

   

  Når jeg er ferdig med sminke, så går jeg alltid over til å style håret mitt. Hva jeg gjør med det kommer an på hva jeg gidder, og hvor mye tid jeg har, men jeg har vel håret som oftest løst, i hestehale eller i donut.
     Det er ingen tvil om at alle trenger frokost. Frokost skal jo være dagens viktigste måltid, så jeg prøver alltid å få spist meg en god frokost, men noen ganger er det ikke alltid en stor og god frokost frister. Derfor varierer matveien når det kommer til frokost. 

  De dagene jeg har god matlyst, så liker jeg enten å spise havregrøt med frukt og bær, skive med pålegg og grønnsaker, mager kesam med frukt, bær og nøtter, eller andre ting. Dersom jeg ikke føler for en god og stor frokost, så går det som oftest i smoothie. Prøver også å få i meg noen form for frukt i tillegg til smoothien, for å få i meg litt ekstra. 

  Kosthold for meg er litt viktig, ettersom jeg har kroniske sykdommer som kan påvirke kroppen min på en negativ måte. Da er det ekstra viktig å spise sunt, slik at jeg får i meg det kroppen trenger. Prøver å spise så sunt som mulig i ukedagene, og heller slippe litt frie tøyler i helgene, noe som ser ut til å fungere godt for meg, noe som er det viktigste! Er heldigvis ikke kresen når det kommer til matveien, noe som er veldig deilig. Da er det lett å prøve nye ting, samt spise produkter som er et sunnere alternativ.
     Pusser selvfølgelig tennene etter mat også! Som jeg egentlig halvveis holdt på å glemme å skrive om! 

   

   

  Dersom du ønsker flere rabattkoder til andre butikker enn de jeg har skrevet om, så kan du klikke deg innpå Rabble sine nettsider. Her finner du mange rabattkoder som du kan bruke til neste gang du handler på nett. Enkelt, men veldig smart. 

  Du kan klikke på bildet for å komme til Rabble sine nettsider, så kan du ta en titt. Kanskje du finner en rabattkode som faller i smak!    

 • Publisert: 18.09.2016, 11:41
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Alexandra Emilie

  18.09.2016 kl.11:44

  Utrolig bra innlegg :)

  REBECCA HOLDER

  18.09.2016 kl.17:41

  Elsker slike innlegg - får liksom litt inspirasjon til nye ting selv. Jeg er veldig veldig dårlig på å rense huden, selv om jeg passer på å vaske meg godt og slikt. Men noen kremer og lignende burde jeg nok få kjøpt meg, hehe!

  Skriv en ny kommentar

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits