cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

10 ting du kanskje ikke visste om meg

 • Publisert: 09.09.2016, 14:19
 • Kategori: om meg
 • I dag tenkte jeg å skrive et litt annerledes innlegg enn hva jeg pleier. Jeg er ikke så personlig her på bloggen, og jeg skriver egentlig relativt lite om meg selv, så jeg tenkte at det kunne være litt kjekt med slike innlegg, slik at dere blir bedre kjent med meg. For hvem vet, kanskje har vi noe til felles!?

   

  1. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, og jeg har virkelig ingenting i mot å være alene. Jeg føler egentlig at jeg får tid for meg selv, uten noen form for forstyrringer eller avbrytelser. Det er på en måte min tid der jeg kan fokusere på meg selv, og ingen andre. Alene tid er viktig, så derfor ser jeg på det som gull verdt, for det kan nemlig bli hektisk på dager der gjerne hele familien er samlet. 

   

  2. Sushi er noe av det beste jeg vet. Jeg bare elsker sushi! Det er sikkert mange som kommer til å si "æsj", men det får våge seg.    

  3. En av mine største frykter er å miste noen jeg virkelig er glad. Som for eksempel en av vennene mine eller noen i familien. Det høres kanskje dramatisk ut, men jeg er så glad i menneskene som er rundt meg, og jeg vil virkelig ikke at det skal skje noe med dem! 

   

  4. Jeg har utrolig høye krav til meg selv. Innerst inne vet jeg at jeg er min største kritiker. Jeg har alltid høye og store krav til meg selv, og jeg sammenligner meg altfor ofte med andre. Derfor blir jeg ofte skuffet over meg selv om jeg får tilbake en dårlig prøve eller lignende. 

   

  5. Blikkontakt er noe av det skumleste jeg vet om, spesielt om det er med folk jeg ikke kjenner. Med folk jeg kjenner godt er det ikke et problem, men er det nye mennesker jeg ikke kjenner så godt, så begynner jeg automatisk å stirre til siden eller taket eller andre plasser. Det er et eller annet med blikkontakt som jeg synes er utrolig skummelt. Jeg kan virkelig ikke forklare det, men slik er det bare. 

   

  6. Jeg er egentlig ganske følsom, men liker ikke å vise det til andre. Begynner ofte å grine om jeg er sint, glad eller å hører en fin sang. 

   

  7. Når jeg blir voksen og er ferdig med utdanningen min har jeg lyst til å gjøre noe stort. Er usikker på hva, men jeg har egentlig bare lyst å hjelpe mennesker. Mennesker i fattige land kanskje, bare gjøre noe godt for dem. Ingenting er mer givende enn å hjelpe mennesker som trenger det. 

   

  8. Noen ganger forteller jeg ting om og om igjen, selv om jeg har sagt det 10000 ganger. 

   

  9. Jeg er nesten aldri på kino. Egentlig, så liker jeg ikke å dra på kino så godt. Det er noe med at det ofte er så mange andre mennesker, ikke det at jeg har noe i mot andre, men det er bare så folksomt. Foretrekker heller å være hjemme og se Netflix, uten forstyrrelser eller andre som glaner på meg. 

   

  10. Jeg har aldri hatt hull i tennene mine. Ikke en eneste gang! Er litt nysgjerrig på hvordan det føles, ettersom jeg aldri har hatt det før!   

 • Publisert: 09.09.2016, 14:19
 • Kategori: om meg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  RebeccaHasselgard

  09.09.2016 kl.15:06

  morsomt å bli bedre kjent med deg :)

  Henriette Celin

  09.09.2016 kl.15:24

  Interessant å lese og kjekt å bli litt bedre kjent med deg ^^

  En av mine største frykter er også å miste noen jeg er glad i. Selv om det har skjedd så mange ganger allerede.

  REBECCA HOLDER

  09.09.2016 kl.15:51

  Så fint innlegg. Jeg også ELSKER sushi. Kunne spist det hele tiden .. hahah

  smia

  10.09.2016 kl.10:58

  Så morro innlegg! Veldig koselig å bli litt bedre kjent med deg:D

  Skriv en ny kommentar

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits