cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

a day with me

 • Publisert: 29.06.2016, 20:13
 • Kategori: hverdag
 • 06: 45 I dette øyeblikket ringer alarmklokken min, og det er rundt denne tiden jeg våkner. Om morgenen liker jeg å ligge litt i sengen for å sjekke sosiale medier, før jeg starter dagen min helt. Etter dette står jeg faktisk opp og beveger meg til badet hvor jeg gjør hudrutinen min. Etter dette lager jeg som oftest frokost. 

  Akkurat hva jeg spiser til frokost varierer veldig mye, men favoritten min er Mager Kesam med Crusli, havregryn og bær. Etter at frokosten er lagd og spist, så går jeg opp i andre etasje hvor jeg sminker meg og steller meg. 
   

  07:55 Som oftest har jeg laget matpakken min på forhånd, så da er det bare til å putte matpakken og drikkeflasken i vesken min ,før det er tid for å gå ut døren og dra på jobb.
   

  08:15 På denne tiden har jeg ankommet jobb. Hva vi gjør på jobb varierer ganske, men dagen starter alltid med en liten samlingsstund. Tenker at jeg ikke skal gå inn i for mye detaljer akkurat her, ettersom jeg har taushetsplikt, og det som skjer på jobb ikke er noe jeg deler med hvem som helst. 
   

  13: 00 Nå er jeg akkurat ferdig på jobb, og det er tid for å rydde litt. Når jeg har gjort dette er det tid for å dra hjem
   

  14:00  Endelig hjemme! Det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å skifte klær til noe litt mer komfortabelt. Gjerne en joggebukse og en hettegenser. Deretter rydder jeg i vesken min og sminken min, siden det ofte blir rotete her på grunn av litt dårlig tid om morgenen. Etter dette, så liker jeg å starte på en litt tidlig middag. Favoritten min er Wok med ris og sursøtt sauce. 


   

  15: 00 Når jeg er ferdig med middagen, så liker jeg å rydde litt, før det blir tid for litt Home & Away! Love it! 
   

  17: 00 På denne tiden er jeg både søvnig, sliten og trøtt, så jeg pleier å legge meg for en liten powernap.

  Jeg vet ikke om jeg har fortalt om det her på bloggen, for det er ikke noe jeg egentlig liker å snakke om, men jeg er kronisk syk, noe som gjør meg veldig sliten og trøtt, og det gjør også at jeg trenger å slappe av og sove litt ekstra. Jeg blir også mye fortere sliten enn andre, så det gjør at jeg rett og slett må sove for å samle litt energi.
   

  19: 00  Rundt denne tiden står jeg opp. Det jeg pleier å gjøre da er å sjekke sosiale medier. Etter det så er det tid for å oppdatere bloggen litt. Når det er gjort pleier jeg som oftest å finne noe mat for å få i meg litt energi, før jeg hopper i dusjen.
   

  21:00 Etter en etterlengtet dusj liker jeg å gjøre meg klar for morgendagen, slik at jeg slipper å stresse med det neste morgen. Da finner jeg gjerne frem klær jeg skal bruke neste dag, pakker vesken, lager matpakken og drikken min og setter fram sminken jeg skal bruke. Ofte føner jeg og retter håret, slik at jeg slipper å gjøre det neste dag.
   

  22: 00 Nå er tiden kommet for å fjerne sminken og pusse tenner. Som oftest legger jeg meg etter dette, men om jeg ikke er så trøtt, så liker jeg å sette meg ned med enten gitaren, fløyten eller ned foran pianoet for å spille litt, før jeg legger meg. 

   

   

  Det ble et litt annerledes innlegg i dag, men jeg håper at dere likte det! Har fått dette innlegget etterspurt flere ganger, så tenkte det endelig var på tide med å lage det! 

  Ønsker dere alle sammen en strålende kveld! 

 • Publisert: 29.06.2016, 20:13
 • Kategori: hverdag
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  RebeccaHasselgard

  30.06.2016 kl.00:32

  moro å lese! tenkt lenge på å lage et slikt innlegg selv :)

  Stine Mari Eggen

  30.06.2016 kl.11:15

  Ble veldig nyskjerrig på hvor du jobber... Har du lov til å fortelle det?

  Ellers synes jeg at dette var et morsomt innlegg! Håper du får en fin dag idag!

  Cathrine

  30.06.2016 kl.12:14

  Fiin dag <3 Likte det!

  Malin Hanssen

  30.06.2016 kl.19:55

  Herlig innlegg, gøy å bli bedre kjent med deg <3

  Vilde

  30.06.2016 kl.21:51

  Moro å lese hvordan hverdagen din er da :D

  Skriv en ny kommentar

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits