cheerchrissy.blogg.no | ♥♥♥

cheerchrissy.blogg.no

♥♥♥

ting jeg vil gjøre i juli

 • Publisert: 04.07.2016, 19:33
 • Kategori: hverdag
 • Nok en gang har vi kommet til en ny måned. En ny måned for meg er en ny måned med nye muligheter, mål og nye håp. Hver måned så liker jeg å skrive ned målene, slik at jeg kan jobbe kontinuerlig med dem. Etter min mening så er man aldri et perfekt menneske, og man bør alltid jobbe litt med seg selv og for å oppnå tingene i livet, for ingenting kommer gratis, og det er noe jeg synes alle bør lære seg. 

   

  ♥ Slappe av: 

  Forrige måned jobbet jeg en del, og det skal jeg også denne måneden. så jeg har egentlig ikke hatt noe form for ferie enda, så denne måneden tenker jeg at jeg rett og slett bare må slappe av de dagene jeg kan, slik at jeg har overskudd og energi til de dagene jeg skal jobbe! 

   

   Legge fram meg duppeditter: 

  Kan virkelig ikke få sagt hvor mye disse smartmobilene og nettbrettene ødelegger for oss alle. Ikke bare stjeler det tid fra oss, men det gjør oss ukonsentrerte og ikke minst blir vi avhengig. Så denne måneden vil jeg rett og slett legge vekk disse duppedittene når jeg kan, og fokusere på det som skjer. 

   

   Være litt mer sosial:

  Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært så sosial den siste tiden. Jeg har vært mye sliten i tillegg til at jeg har jobbet en del. Det er jo tross alt ferie og sommer. Håper på god vær, slik at jeg kan finne på masse gøy i det fine været med vennene mine.
   

  Jobbe bra

  Er det noe jeg er opptatt av, så er det å utføre en god jobb. Hvem vil ansatte en som ikke utfører et godt arbeid? Tviler på at det er mange som vil ansatte en som ikke utfører en god jobb, så i og med at jeg skal jobbe de neste ukene i juli, så er mitt mål å utføre en god jobb uten forstyrrelser av mobilen eller andre ting. Vil jo gjøre en best mulig jobb som mulig! 
   

   Spare penger:

  Denne måneden får jeg lønn, men det som er med meg er at jeg utrolig dårlig til å spare. Istedenfor å spare pengene jeg får klarer jeg alltid å bruke dem opp på et blunk, noe jeg rett og slett blir nødt til å unngå denne måneden. I august skal jeg nemlig til Gran Canaria, og jeg må jo ha penger når jeg er der nede, så spare må jeg virkelig! Satser på at jeg klarer å styre meg selv og pengene! Tvi, tvi til meg!

   

   

  Har dere noen mål for juli måned? 
   

 • Publisert: 04.07.2016, 19:33
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Henriette Celin

  04.07.2016 kl.23:49

  Gode mål ^^

  Jeg skal nyte solen når jeg kan, tilbringe tid med venner, familie, og kjæreste, dra på piknik, grille, bade, sykle, osv. (:

  Emma Olsen

  05.07.2016 kl.00:13

  Så fine mål :)

  Siri Kolstad

  05.07.2016 kl.12:51

  Så fine og ikke minst fornuftige mål! Lykke til med de <3

  smia

  05.07.2016 kl.14:06

  Så fine mål! Jeg skulle ønske jeg var like flink som deg til å sette meg mål:)

  Malin Sørensen

  05.07.2016 kl.18:45

  Likte den med å legge bort duppeditter, er så befriende av og til! :-)

  RebeccaHasselgard

  06.07.2016 kl.13:41

  har nesten helt like mål som deg! jobber mye i juli, så når jeg har fri ønsker jeg å utnytte tiden til familie og venner eller samle opp energi :)

  Skriv en ny kommentar

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Bloggdesign laget med RRH Webdesigns designbygger

  hits